Què és l’FP Dual per als estudiants?

L’FP Dual és la combinació ideal entre estudis i treball. Una modalitat de Formació Professional en la qual alternaràs teva formació en el centre educatiu i l’empresa. La diferència essencial amb l’FP tradicional és que a la FP Dual l’empresa és coresponsable de la teva formació i això implica que els coneixements professionals dels adquiriràs en l’empresa i en el teu centre de formació professional. A més, el temps que passaràs formant-te a l’empresa serà superior.

L’FP Dual et proporcionarà una major experiència en situacions de treball real gràcies a la teva perllongada estada a l’empresa. A més, gaudiràs d’un seguiment personalitzat de la formació per part dels tutors de centre i de les empreses.

En moltes comunitats autònomes i empreses els alumnes reben una remuneració durant la seva estada a l’empresa. Un element fonamental per a l’èxit de l’FP Dual.

Un apunt final però no menys important: els alumnes que cursen amb èxit la FP Dual aconsegueixen una inserció laboral similar als titulats universitaris. T’apuntes a la Dual?